Trabzonspor'da hedef kupa

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 5-0 gibi farklı sonuçla yenerek yarı final yolunda büyük avantaj sağlayan Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı rövanş maçında tur biletini almak istiyor.

SPOR, 12 Şubat 2020 Çarşamba, 12:13
Trabzonspor'da hedef kupa

Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna devam eden Trabzonspor, kupada yarın deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 5-0'ın rövanşında karşılaşacak. Kazım Karabekir Stadyumu'nda saat 17.00'de başlayacak karşılaşmada hakem Erkan Özdamar düdük çalacak. Bordo-mavililerde tedavileri süren Abdülkadir Ömür, Ahmet Canbaz, Caleb Ekuban, Yusuf Sarı ve Erce Kardeşler'in dışında cezalı olan Alexander Sörloth yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek.

Trabzonspor rotasyon yapacak

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir'in, Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısına rotasyonlu bir kadro ile çıkması bekleniyor. 5-0'ın rövanşında rakibi karşısında fazla forma şansı bulamayan oyuncularının yanı sıra yeni transferleri de oynatması beklenen 40 yaşındaki teknik adamın, zorlu Sivasspor maçı öncesi as oyuncularını dinlendirmesi bekleniyor.

Hedef iki kupayı da Trabzon'a getirmek

Bu sezon Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda zirvede yer alan bordo-mavililer, bu sezon Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluklarını Trabzon'a getirmeyi hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda 1 maç eksikle ligde 41 puanla 42 puanlı Sivasspor'un ardından ikinci sırada yer alan bordo-mavililer, 5-0'ın rövanşında da rakibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor engelini aşarak yarı final biletini almayı planlıyor. İki takım arasında oynanacak olan karşılaşmada turu geçen taraf Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Muhtemel kadro

Bordo-mavililerin Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor karşılaşmasına şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor: "Uğurcan, Serkan, Da Costa, Hosseini, Abdurrahim Dursun, Doğan Erdoğan, Abdulkadir Parmak, Kamil Ahmet, Guilherme, Bilal Başacıkoğlu, Muhammet Akpınar."

BURSASPOR
Bursasporlu futbolcular pes etmiyor
Bursaspor'da Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıkları bugün yapılan antrenmanla devam etti. Yeşil-be...
GÜNDEM
Ölü yunuslar kıyıya vuruyor, sebebi şok etti
Kocaeli'nin farklı bölgelerinde ölü olarak kıyaya vuran yunuslarla ilgili Kocaeli Veterinerler He...
EĞİTİM
1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil edildi
Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla okulların 1 Nisan Pa...
BURSA
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi! Emekli maaşları yeniden masaya yatırılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart'taki yerel seçim süreciyle ilgili Bursa'da düzenlenen mitingde önem...
GÜNDEM
Sosyal medya fenomeni Talu çifti kuaförlerini de dolandırdı
Yakın çevrelerini 150 milyon lira dolandırdığı iddia edilen sosyal medyada fenomeni Kıvanç ve eşi...
BURSA
Başkan Aktaş, "Ana Kucakları sayısını 100'e çıkartacağız"
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine yakın ç...