Nilüfer Belediyesi çocuklar için seferber oldu

Nilüfer Belediyesi, yüz yüze eğitim hayatı kesintiye uğrayan öğrenciler arasından ihtiyaç duyanlar için bilgisayar ve tablet bağışı kampanyası başlattı. Toplanacak bilgisayar ve tabletler, Nilüfer'de uzaktan eğitime katılma imkânı olmayan öğrencilere verilecek. 

BURSA, 17 Eylül 2020 Perşembe, 15:05
Nilüfer Belediyesi çocuklar için seferber oldu

Koronavirüs salgınının, Türkiye'de görülmeye başladığı mart ayından bu yana, salgınla mücadele için seferber olan Nilüfer Belediyesi, bu süreçte eğitim hayatı kesintiye uğrayan öğrenciler için de harekete geçti. Nilüfer Belediyesi, eğitim hayatlarını uzaktan sürdürmek zorunda kalan, ancak bilgisayar ve tableti olmayan ihtiyaç sahibi öğrenciler için #EksikOlmayın sloganıyla kampanya başlattı. 
Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, "Yüz yüze eğitim hayatı kesintiye uğrayan öğrencilerimiz için hepinizi dayanışmaya bekliyorum" diyerek hayırsever vatandaşlara çağrıda bulundu. 
Uzaktan eğitim için internet erişimi, bilgisayar ya da tablet ihtiyacı olan çok sayıda öğrenci bulunduğuna dikkat çeken Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, "Gelin bu öğrencilerin ihtiyaçlarını hep birlikte giderelim. Bilgisayar ya da tablet bağışlayarak öğrencilerimizin eğitimlerine destek olalım. Sağlıklı yarınlara, iyilikle ulaşalım" diyerek halkı kampanyaya katılmaya davet etti. 
Nilüfer Belediyesi'nin, "Eksik Olmayın" adıyla başlattığı kampanyada yer almak isteyenler, gerekli bilgiyi 444 16 03 numaralı telefondan öğrenebilirler. İsteyenler kampanyaya kullanılmış bilgisayar veya tablet de bağışlayabilecek. Nilüfer Belediyesi'ne verilen ikinci el bilgisayar ve tabletler önce Halk Evi'nde oluşturulan bölümde ilgililer tarafından kontrol edilecek ve sıkıntı varsa kullanılır hâle getirilecek. 
Nilüfer Belediyesi'nde toplanacak bilgisayar ve tabletler, Nilüfer'de yaşayan ve ihtiyaç sahibi oldukları belirlenen öğrencilere verilecek. 
 

GÜNDEM
MİT'ten DHKP-C sorumlusuna operasyon
Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü...
BURSA
Bursa'da babası evlatlıktan reddedince kardeşini rehin alan ağabey hakkında karar açıkladı!
Bursa'da babasıyla tartışan 21 yaşındaki genç, kardeşini bıçakla rehin aldı. Polis ekiplerinin da...
BURSA
Bursa'da define ararken mağarayı çökerten 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı
Bursa'nın İznik ilçesi Gürmüzlü Mahallesi'nde kaçak kazı yapan definecilerden mağarayı çökertti. ...
BURSA
Bursa'da ölümden döndü! Freni boşalan kamyon eve girdi
Bursa'da freni boşalan kamyon önce elektrik direğine çarptı ardından eve girdi. Kazada yaralanan ...
BURSA
Başkan Bozbey: "İsteğimiz ülke ve dünya pazarında öne çıkmak"
Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) ve Uludağ Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Bir...
SPOR
Trendyol Süper Lig'de 33. hafta heyecanı
Trendyol Süper Lig'in 33. haftası yarın oynanacak Beşiktaş-MKE Ankaragücü maçıyla başlayacak.