Kembo: "Bursaspor'da oynamak istiyorum!"

Bursaspor'dan yılbaşına kadar 1,2 milyon Euro alacağı olan eski Timsah Jires Kembo'dan yeşil-beyazlı kulübe ilginç bir teklif geldi.

BURSASPOR, 06 Aralık 2019 Cuma, 11:29
Kembo: "Bursaspor'da oynamak istiyorum!"

1988 doğumlu Fransız sol kanat oyuncusu, kendisinin Türkiye haklarını elinde bulunduran Bursalı Menajer  Yiğit Oruç ve Vedat Vatansever aracılığıyla Başkan Mesut Mestan'a şöyle bir öneride bulundu:

"Sezonun ikinci yarısında Bursaspor'a gelip oynamak istiyorum. Eğer yeniden yeşil-beyazlı formayı giyersem, alacağım olan 1,2 milyon Euro'yu en az sezon sonuna kadar ertelerim. Böylece, 6 ay için sizin de eliniz rahatlamış olur ve benim alacağımdan dolayı ceza alma riski ortadan kalkar."

"CAMİAYA BORCUMU ÖDEMEK İSTİYORUM"

2 sezon önce Paul Le Guen tarafından Bursaspor'a getirilen, ancak geçen sezon Samet Aybaba tarafından ligin ilk yarısı oynanırken kadro dışı bırakılan ve Vakıfköy'de tek başına çalıştırılan Demokratik Kongo asıllı futbolcunun, "Ligin 2. yarısında Timsah Arena'da taraftarımızın önüne çıkarak, atacağım goller ve yapacağım asistlerle camiaya borcumu ödemek istiyorum. Şu an kendimi iyi hissediyorum. Eğer Bursaspor kabul ederse, hemen Bursa'ya gelir ve özel çalışmalara başlarım. Bursaspor'un layık olduğu Süper Lig'e dönmesi için elimden geleni yaparım" dediği belirtildi.

FRANSIZ RENNES'DE ÇALIŞIYOR

Paris SG'nin ünlü Fransız golcüsü Mbappe'nin manevi kardeşi olan 31 yaşındaki solağın sezon başından bu yana eski kulübü olan Fransa'nın Rennes takımında çalışarak form tuttuğu ifade edildi.
Bursasporlu taraftarların bir dönem adına beste bile yaptıkları Jires Kembo'nun; sonraki 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1,5 yıllık anlaşma imzalamaya hazır olduğu ve maç başına belirli bir ücret karşılığında Timsah'ta oynamayı kabul edeceği bildirildi.
Rakiplerin belini kıran çalımları ve yüksek teknik kapasitesiyle akıllarda kalan Kembo, Süper Lig'de 26 maçta; 4 gol ve 3 asistle oynamıştı.

BAŞKAN MESTAN CEVAP VERECEK

Başkan Mestan'ın, bu konuyu yönetimle ve teknik direktör Yalçın Koşukavak'la görüştükten sonra Kembo'nun menajerlerine cevap vermesi bekleniyor.

Bu arada, ekonomik sıkıntı yaşayan Bursaspor yönetimi, bu futbolcuyla herhangi bir anlaşma olmazsa ve yılbaşına kadar Kembo'ya 1,2 milyon Euro'yu (yaklaşık 7 milyon 680 bin lira) ödeyemezse, FIFA'dan 3 dönem transfer yasağı alma tehlikesiyle karşı karşıya kalacak.

Kaynak: Bursadabugün

BURSASPOR
Bursasporlu futbolcular pes etmiyor
Bursaspor'da Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıkları bugün yapılan antrenmanla devam etti. Yeşil-be...
GÜNDEM
Ölü yunuslar kıyıya vuruyor, sebebi şok etti
Kocaeli'nin farklı bölgelerinde ölü olarak kıyaya vuran yunuslarla ilgili Kocaeli Veterinerler He...
EĞİTİM
1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil edildi
Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla okulların 1 Nisan Pa...
BURSA
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi! Emekli maaşları yeniden masaya yatırılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart'taki yerel seçim süreciyle ilgili Bursa'da düzenlenen mitingde önem...
GÜNDEM
Sosyal medya fenomeni Talu çifti kuaförlerini de dolandırdı
Yakın çevrelerini 150 milyon lira dolandırdığı iddia edilen sosyal medyada fenomeni Kıvanç ve eşi...
BURSA
Başkan Aktaş, "Ana Kucakları sayısını 100'e çıkartacağız"
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine yakın ç...