Bursa'ya böyle veda etti!

İçişleri Bakanlığı'nda daire başkanlığına atanan Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak, mesai arkadaşlarıyla vedalaşarak Bursa'dan ayrıldı.

BURSA, 15 Nisan 2019 Pazartesi, 16:38
Bursa'ya böyle veda etti!

Bursa'ya 2017 yılında atanan İl Emniyet Müdürü Osman Ak, için Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'ndaki emniyet binasında veda töreni düzenlendi. Burada emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve personelle tek tek vedalaşan Osman Ak'a Bursa İl Emniyet Müdür Vekili Cahit Şahin tarafından plaket ve kendi portresinin olduğu bir tablo hediye edildi. Emniyet müdürlüğü önüne çıkan Ak, tören mangasını selamlayarak Bursa'dan ayrıldı. 

Odasında personele kısa bir konuşma yapan Osman Ak, yaklaşık 20 ay birlikte çalıştıklarını ifade ederek, "Güzel bir çalışma performans ortaya koyduk. Hep birlikte çok güzel işler yaptık. Gönül isterdi ki yapamadığımız, yapmayı hedeflediğimiz işlerin sonunu getirmekti. Bizim teşkilatımız her şeyin üstesinden gelecek güce ve kudrete sahiptir. Şehrimizin insanlarının polise gösterdiği teveccühü hissettim. Bunu birçok ilde göremezsiniz. Güzel iş birliği yaptık. İnanıyorum ki bu teşkilat daha da iyi noktalara getirecek. Bu teşkilatta şükürler olsun 60 yaşını doldurduktan sonra yeni bir görev bulunuldu. Artık devlet kademesinde ne tür görev verilecekse laikiyle yapacağız. Polislik mesleğine noktayı koyduk. İnşallah daha güzel yerlerde daha güzel koşullarda birlikte oluruz" dedi. 




Uyuşturucu ile mücadele noktasında Bursa'da yol aldıklarını da dile getiren Ak, "Bursa'ya ilk geldiğimde muhtarlarla yaptığımız toplantıda uyuşturucu ile ilgili çok şikayetler almıştık. İkinci toplantıda uyuşturucuyla mücadelede büyük bir yol aldığımızı gördük" diye konuştu. Konuşmaların ardından emniyet müdürlüğü binasında personel ile son kez vedalaşan Ak, aracına binerek Bursa'dan ayrıldı. 

GÜNDEM
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
DÜNYA
Wizz Air, insan dışkısından üretilen jet yakıtı için 1 milyar dolarlık anlaşma imzaladı
Macar havayolu şirketi Wizz Air, insan dışkısından üretilen sürdürülebilir jet yakıtı satın almak...
EKONOMİ
Tarım ve balıkçılık sektöründe üreticiye destek başvuruları başladı
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), IPARD III. Dönemi 1. Başvuru Çağrı İlanı içi...
BURSA
Bursalılar türkülerle coştu
Bursa Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan Nisan ayı solo ...
EKONOMİ
Merkez Bankası'nın toplam rezervleri arttı
Merkez Bankası toplam rezervleri 5 Nisan ile biten haftada 3 milyar 745 milyon milyon dolar arttı.
BURSASPOR
Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder: "Hata lüksümüz yok"
Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder, 25 Nisan Perşembe günü yapılacak olan Divan Kurulu T...