Bursa'da kovalamaca kazayla bitti!

Bursa'da iddiaya göre havaya ateş eden ve polisin dur ikazına uymayıp kaçan şahıslar ile polisler arasında yaşanan kovalamaca, jandarma bölgesinde kazayla son buldu. Kaza sonrası aracı bırakıp kaçan şahıslar mahalleli tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

BURSA, 15 Aralık 2018 Cumartesi, 10:14
Bursa'da kovalamaca kazayla bitti!

Edinilen bilgiye göre A.B yönetimindeki 16 SDL 99 plakalı araç İnegöl Orhaniye mahallesi eski Ankara caddesi üzerinde havaya ateş etti. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri söz konusu aracı aynı cadde üzerinde görünce durdurmak istedi. Ancak sürücü polisin dur ikazına aldırış etmeden kaçmaya başladı. Nefes kesen kovalamaca sonucu şahıslar İsaören mahallesine doğru durmadan yollarına devam etti. Jandarma bölgesine kadar polisler şahısları takip ederken sürücünün aşırı süratla birlikte direksiyon hakimiyetini kaybederek park halinde olan 16 Y 9239 plakalı otomobile vurarak kahvenin bahçesine fırlattı. O sırada dışarda kimsenin bulunmaması olası bir facianın önüne geçti. Gelen sesler üzerine kahvede bulunan vatandaşlar dışarıya çıktı. Araçlarını bırakıp kaçan sürücü ile yanında bulunan arkadaşı S.B kovalamaca sonucu mahalleli tarafından kısa sürede yakalanarak polise teslim edildi. Her iki şahıs gözaltına alınırken sürücünün alkollü olduğu orta çıktı. Araçta yapılan aramada ise kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Şahısların hastanedeki sağlık kontrollerin ardından ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. 

Araç olmasaydı kahveye girerdi 
Kaza'da hurdaya dönen aracın sahibinin kardeşi Adem Turan, biz içerde oturduğumuz sırada aniden büyük bir gürültü duyduk ve dışarıya çıktığımızda aracımızı bu halde gördük. Arabamıza çarpan şahıslar alkollü olduğu için polisten kaçtıklarını öğrendik. Araba olmasaydı şahıslar bu süratla direk kahvenin içerisine dalacaktılar diye konuştu. 
Öte yandan kazaya karışan şahısların aracı olay yerine gelen çekici yardımıyla kaza yerinden alınarak detaylı arama için karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma ise sürdürülüyor. 

BURSA
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi! Emekli maaşları yeniden masaya yatırılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart'taki yerel seçim süreciyle ilgili Bursa'da düzenlenen mitingde önem...
GÜNDEM
Sosyal medya fenomeni Talu çifti kuaförlerini de dolandırdı
Yakın çevrelerini 150 milyon lira dolandırdığı iddia edilen sosyal medyada fenomeni Kıvanç ve eşi...
BURSA
Başkan Aktaş, "Ana Kucakları sayısını 100'e çıkartacağız"
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine yakın ç...
BURSA
Nefes Dağyenice Doğada misafirlerini bekliyor!
İnsanların tabiat ile buluşabilmesi için eşsiz imkanlar ve harika manzaralar sunan Nefes Dağyenic...
SPOR
A Milli Kadın Hentbol Takımı, Karadağ ve Sırbistan maçı hazırlıklarına başladı
2024 Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına hazırlanan A ...
DÜNYA
Putin: "Ukrayna'ya verilen F-16'lar nerede olursa olsun meşru hedefimiz olacak"
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'nın herhangi bir NATO ülkesine yönelik saldırı planı b...