Aktaş Tıp Bayramı'nı bu sözlerle kutladı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Kent Meydanı'nda kurulan Büyükşehir Belediyesi Evde Hasta Bakımı ve Ambulansla Nakil Hizmeti tanıtım standını ziyaret etti. Sağlık çalışanlarının bayramını kutlayan Başkan Aktaş, sağlık alanında birçok Avrupa ülkesinin başaramadığını Türkiye'nin başardığını vurguladı.

BURSA, 14 Mart 2019 Perşembe, 13:04
Aktaş Tıp Bayramı'nı bu sözlerle kutladı!

Büyükşehir Belediyesi, Evde Hasta Bakım ve Ambulansla Nakil Hizmetleri Birimi ile de sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde 2010 yılında 46 ekip aracı ve 98 sağlık personel ile başlayan hizmet, bütünşehir uygulamasının ardından 17 ilçeyi kapsayan dev bir hizmet ağına dönüştü. Hizmet alanının genişlemesine paralel olarak, araç ve personel sayısı da sürekli artırılan birim, bugün 20'si ambulans toplam 67 araç ve 145 personelden oluşan güçlü bir yapıya büründü. Evde Hasta Bakım ve Ambulansla Nakil Hizmetleri Birimi, Büyükşehir Belediyesi tarafından sunulan bu hizmetin daha geniş kitlelere duyurulması maksadıyla Kent Meydanı'nda stant kurup, vatandaşları bu hizmet konusunda bilgilendiriyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle standı ziyaret edip, sağlık çalışanlarının bayramını kutladı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, standın başına geçip, sundukları sağlık hizmetlerini vatandaşlara anlattı. Bütün sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutlayan Başkan Aktaş, "Sağlık ülkemizin son yıllarda çok önemli mesafe kat ettiği konulardan bir tanesi. Birçok Avrupa ülkesinin başaramadığını biz ülke olarak sağlık alanında başardık. Büyükşehir Belediyesi olarak doğumdan ölüme kadar hizmet veren bir kurum olarak sağlıkla alakalı önemli çalışmaları yerine getiriyoruz. Evde bakım hizmetleri, hizmet alanların çok memnun ve müteşekkir olduğu bir konu. Ancak pek tanınmayabiliyor. Bu hizmeti tanıtmak adına standımızı açtık ve tanıtımlarımızı yapıyoruz. Şubat ayında 3 bin 652 hastaya ulaştık. Tabii bu rakam taleplere göre zaman zaman çok daha yukarılara da çıkıyor. Doktor muayenesi, hemşirelik hizmetleri, fizik tedavi, psikolojik destek, evde bakım, temizlik, ambulans ve hasta nakil hizmetlerine varana kadar vatandaşlarımızın her zaman hizmetindeyiz. Ben mesai arkadaşlarımın tıp bayramlarını tebrik ediyorum. Bu güzel ve hayırlı hizmete öncülük etmeleri sevindirici bir durum. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi. 

BURSASPOR
Bursasporlu futbolcular pes etmiyor
Bursaspor'da Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıkları bugün yapılan antrenmanla devam etti. Yeşil-be...
GÜNDEM
Ölü yunuslar kıyıya vuruyor, sebebi şok etti
Kocaeli'nin farklı bölgelerinde ölü olarak kıyaya vuran yunuslarla ilgili Kocaeli Veterinerler He...
EĞİTİM
1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil edildi
Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla okulların 1 Nisan Pa...
BURSA
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi! Emekli maaşları yeniden masaya yatırılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart'taki yerel seçim süreciyle ilgili Bursa'da düzenlenen mitingde önem...
GÜNDEM
Sosyal medya fenomeni Talu çifti kuaförlerini de dolandırdı
Yakın çevrelerini 150 milyon lira dolandırdığı iddia edilen sosyal medyada fenomeni Kıvanç ve eşi...
BURSA
Başkan Aktaş, "Ana Kucakları sayısını 100'e çıkartacağız"
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine yakın ç...